English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σύριζα είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σύριζα είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του
Στυγνή συριζαίικη προπαγάνδα η δήθεν «διαμάχη» και οι δήθεν «πιέσεις» των τοκογλύφων
Σύμφωνα με τα αργυρώνητα ΜΜΕ, αλλά και συγκεκριμένα «νεοφώτιστα» παπαγαλάκια του διαδικτύου, η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ «μάχεται» εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, προσπαθώντας να συμβιβάσει την νωπή λαϊκή εντολή για διαγραφή του χρέους και καταγγελία του μνημονίου με τις επιταγές των ξένων. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του πριν ακόμα διεξαχθούν οι εκλογές και πριν ακόμα υπάρξει η οποιαδήποτε «πίεση» εκ μέρους των τοκογλύφων.
Ακολούθως θα σας παρουσιάσουμε σχετικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις πραγματικές εξαγγελίες του, τις οποίες φρόντιζαν τα ΜΜΕ να αποκρύπτουν από τον Ελληνικό Λαό, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του και να την διοχετεύσουν σε ένα κόμμα που θα συνεχίσει κανονικά το μνημόνιο. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι αυτή τη στιγμή οι ΣΑΝΕΛ δεν κάνουν «αντίσταση», αλλά απλώς μετακινούνται με επικοινωνιακά αποδεκτό τρόπο στις μνημονιακές θέσεις τους.
Διαγραφή χρέους – Δηλώσεις Σταθάκη 22 Ιανουαρίου 2014"Είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ, που δεν έγινε ποτέ. Είναι περίπου στο 5%. Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσιακό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί".
Καταγγελία μνημονίου – Δηλώσεις Σταθάκη 18 Οκτωβρίου 2014«Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει μονομερής διαγραφή του χρέουςΤο έχουμε πει 100 φορές αυτό. Η δανειακή σύμβαση – διότι αυτό αφορά το χρέος – θα αποτελέσει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους, με προοπτική να γίνει βιώσιμο το χρέος. Αυτό είναι το νούμερο 1 σημείο. Και οι Ευρωπαίοι, υπό την πολιτική πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί στην Ελλάδα, αναγκαστικά θα συζητήσουν κι αυτό το σκέλος, διότι δεν περπατάει αλλιώς η οικονομία».
Φορολογία – Δηλώσεις Σταθάκη 14 Φεβρουαρίου 2014: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στα 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μίγμα είναι δεδομένο: 40% φόροι προσώπων νομικών προσώπων, 40% έμμεσοι, 20% εισφορές»
Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ενδεικτικά παραδείγματα, υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έθεσαν με σαφήνεια τις πραγματικές θέσεις του παρδαλού συνονθυλεύματος. Σήμερα τα ΜΜΕ υιοθετούν την διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο εξωτερικό λέει ότι «συμφωνεί με το 60 – 70% του μνημονίου» και στο εσωτερικό έρχεται και δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα.
Ο σκοπός αυτής της διγλωσσίας είναι ότι έχουν αντιληφθεί πως την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει και το αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός, τότε έρχεται η μοναδική πραγματική Εθνική και Αντιμνημονιακή Δύναμη, η Χρυσή Αυγή. Και τότε θα πάνε οι κλέφτες φυλακή!