English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η νεοταξικη παιδεια του συστηματος

Εδώ και πολλές δεκαετίες τα εγχώρια πρακτοράκια της νέας τάξης είχαν προγραμματίσει  χτυπήματα χειρουργικής ακρίβειας προκειμένου να γκρεμίσουν τους πυλώνες του Έθνους μας: την ιστορία, τη θρησκεία, την παιδεία, την οικογένεια, την παράδοση και την φιλοπατρία. 


Κύριος στόχος σε κάθε χτύπημα είναι η καταστολή της σκέψης και ο κατακερματισμός των δεσμών της εκάστοτε γενιάς με τις Εθνικές μας αρετές. Απώτερος σκοπός; Η πνευματική ερήμωση και η υλική υποδούλωση προκειμένου οι ψυχές να δεχθούν σαν διψασμένο χώμα τα φούμαρα που θα τους πουλήσει ο κάθε άσχετος δήθεν πνευματικός ταγός.
Στις ημέρες μας εκμεταλλευόμενοι τον κουρνιαχτό που σηκώνεται από τη δήθεν οικονομική κρίση, πουλημένοι δούλοι εγχώριοι νεοταξίτες ρημάζουν ύπουλα και αθόρυβα την Εθνική μας παιδεία ποντάροντας στην παραγωγή νεογενίτσαρων. Υπουργεία (αντι–)παιδείας και (α–)πολιτισμού με αντιπαιδαγωγικές και απολίτιστες μεθόδους εθελοτυφλούν ή υπηρετούν σωστά τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί; 
Βιβλία που σφύζουν από ανθελληνική προπαγάνδα δηλητηριάζουν σε βάθος τις αθώες και τόσο γόνιμες ψυχούλες των παιδιών μας. Στο βωμό της αφαίμαξης του Ελληνισμού τοποθετούν με επαγγελματική ευλάβεια ιστορικά πρόσωπα όπως το Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος συγκρίνεται στα βιβλία της ΣΤ΄Δημοτικού με την Κοκκινοσκουφίτσα. Θίγονται θρησκευτικές τελετές της Ορθοδοξίας μας όπως η Περιφορά του Επιταφίου που παρομοιάζεται με το παιχνίδι «περνά – περνά η μέλισσα» στα βιβλία της Γ΄και Δ’ τάξεως του Δημοτικού. Εικονίζονται Ελληνικά Μοναστήρια χωρίς το σύμβολο του Σταυρού σε βιβλία της Ε΄Δημοτικού. Παραλληλίζεται η ηρωική δράση του Μάρκου Μπότσαρη με τις περιπέτειες του Ζορό σε βιβλίο της Α΄Γυμνασίου και διακωμωδείται η γιορτή της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου. Τα θλιβερά παραδείγματα δεν έχουν τελειωμό. Θύματα η ψυχή και η συνείδηση των παιδιών μας. Βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να λαμβάνει χώρα ένα σύγχρονο παιδομάζωμα. Το μεγαλύτερο ίσως της ιστορίας μας!
Ως εδώ! Τι είναι αυτό που κρατά τον Έλληνα φοβισμένο και μουδιασμένο; Δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι όλα οδηγούν στην πανθρησκεία του υλισμού και του χρήματος; Σπάζοντας τους δεσμούς μας με το παρελθόν, καταστρέφουμε την πορεία μας προς το μέλλον. Όσο δεν αντιδρά ο κόσμος, τόσο πιο βαθιά στη σαπίλα και την παρακμή χώνεται η Φυλή μας. Διεκδικούμε την ανάσταση της νεολαίας μας.
Λ.Λ.