English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014



1.Η λογική του περιγράμματος

Δεν χωράει αμφιβολία ότι τα προπαγανδιστικά σχήματα εγκαθίστανται πια στους εγκεφάλους των ελληνόφωνων τηλεθεατών μέσα από αντιθετικά προαξιολογημένα ζεύγη, ώστε να απομνημονεύονται ως «λεκτικές φωτογραφίες» και όχι ως λογικές φράσεις, που κινδυνεύουν να τεθούν υπό στοχαστική αμφισβήτηση.
Παραδείγματος χάριν: Χοντρός = κακό/λεπτός = καλό,
                                                Ανθυγιεινό = κακό/υγιεινό = καλό,
                                                Ρατσισμός = κακό/αντιρατσισμός = καλό κ.ο.κ.


Το σύστημα λειτουργεί με τη «λογική του περιγράμματος»
Στην πιο απλή του μορφή, το περίγραμμα εφαρμόζεται ως απομνημονευτική μέθοδος στα γραπτά κείμενα.
Παραδείγματος χάριν: αν θέλουμε να απομνημονευθεί ένας γραμματικός κανόνας, τον βάνουμε σε ένα περίγραμμα [πλαίσιο] έτσι ώστε να διαφορίζεται από το υπόλοιπο κείμενο.
Ο μαθητής «βλέπει» τον κανόνα, με τον τρόπο που βλέπει μια φωτογραφία και τον απομνημονεύει πιο εύκολα.
Αυτό συμβαίνει επειδή η οριοθέτηση των πλαισίων [ή των ορίων] βοηθάει ώστε να ενεργοποιηθεί η μνήμη και όχι η κρίση, ακριβώς επειδή είναι ήδη χαραγμένα τα όρια της «λεκτικής εικόνας», που αλλιώς θα καλούνταν η κρίση να τα χαράξει!                   

Η οριοθέτηση ενός συνόλου φράσεων, μέσα σε πλαίσια, είτε οπτικά, είτε εννοιολογικά, συμβάλλει ριζικά, στο να περάσει ο θεατής [ή ο ακροατής ή ο αναγνώστης] στη λειτουργία της μνήμης, αφήνοντας ξοπίσω του τη λειτουργία της κρίσης.
Η επιτυχία της προπαγάνδας στηρίζεται ακριβώς στο να πετύχει να «απομνημονευθεί» το μήνυμα, ερήμην της κρίσης του υποκειμένου.
Τα προαξιολογημένα αντιθετικά ζεύγη, λειτουργώντας με τη λογική του πλαισίου, χαράσσουν ήδη τα όρια [τα πλαίσια] μέσα στα οποία πρέπει να κινηθεί ο νους του υποκειμένου, ώστε να τα «χωνέψει» στην μνημονική του «αποθήκη», χωρίς να παρεμβληθεί διόλου η κρίση του.
Συνεπώς: Ρατσισμός=κακό/αντιρατσισμός=καλό
Ολόκληρη η γκάμα των εννοιών μεταξύ καλού/κακού εδώ έχει ήδη συμπυκνωθεί στο απόλυτο μηδέν.
Μεταξύ του ρατσισμού[κακού] και του αντιρατσισμού[καλού] δεν χωράει καμία ενδιάμεση εννοιολογική θέση. Πρόκειται για έναν «κανόνα» σε περίγραμμα, που τον παίρνεις έτσι πακέτο και πας και ψηφίζεις, όποιον σου υποδείχνει το «καλό»


Εξόν όμως από προπαγανδιστικό τέχνασμα, ο αντιρατσισμός αποτελεί σήμερα και ένα από τα πιο κερδοφόρα πεδία στον λαμπρό ορίζοντα της εγχώριας μίζας.
ΜΚΟ [Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις], φορείς και φόρουμ πολιτών, κομματικά σκυλολόγια και επίσης, κρατικοί, ημικρατικοί, κρατικοδίαιτοι και κομματικοί φορείς, έχουνε πέσει απάνω και κονομάνε δισεκατομμύρια, εκμεταλλευόμενοι τη μεταναστολαγνεία του ελληνόφωνου πόπολου, που ακολουθεί τυφλά τη λαϊκή ρήση: «ψωμί, τυρί δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη!»
Κι ενώ τα Ελληνόπουλα βογκάνε από την ανεργία, κι ενώ τα τρωχτικά του δημοσίου μασάνε ότι βρουν κι ενώ φουντάρουνε από τις ταράτσες χιλιάδες Έλληνες, για τα μικροαστικά πλήθη ένας είναι ο καημός: Μη μου τους μετανάστε τάραττε!

Κι απάνω σ’ αυτή την μαζική υστερία της μεταναστολαγνείας, έρχονται να επενδύσουν οι αετονύχηδες των ψυχών. Και να τζιράρουν ποσά που κοντεύουν να φτάσουν τα αμύθητα κέρδη του τζόγου, της πορνείας και των ναρκωτικών…

2.Αντιρατσισμός και ΜΚΟ


Αυτό που κρύβουν τα παπαγαλάκια του συστήματος, όταν αναφέρονται στα πάρτυ των ΜΚΟ, είναι ότι μερικές από τις πλέον κερδοφόρες «πλατφόρμες» του συστήματος έχουν να κάνουν με τον λεγόμενο αντιρατσισμό ή αντιφασισμό [το ίδιο είναι…]
Σε τιμολόγιο του Μαρτίου του 2008, που βρέθηκε κατά τον έλεγχο της «μαύρης τρύπας» των ταμείων του ΠΑΣΟΚ [μιλάμε συνολικά για 116.000.000 ευρά, που χάθηκαν ως δια μαγείας από τους κ.κ. ΓΑΠ και ΣΙΑ Α.Ε.] αναγράφεται ποσό περίπου 80.000 ευρώ, με αιτιολογία τη δαπάνη για κομματική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Την ημέρα εκείνη όμως η μόνη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, ήταν μια αντιρατσιστική διαμαρτυρία, την οποία διοργάνωνε γνωστό κομματίδιο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς [οι επονομαζόμενοι και «άπλυτοι»]

Φαίνεται λοιπόν ότι τα 80 χιλιαρικάκια των φορολογούμενων Ελλήνων, τα τσέπωσαν τα «παιδιά με τα ρόπαλα» για να δείξουν στους εδώ ιθαγενείς, πόσο καλοί είναι οι αλβανοκογκολέζοι που τους έχουνε κάτσει στον σβέρκο!   
Αυτό είναι ένα μικρό, πικρό παράδειγμα του πως διακινείται το χρήμα, προκειμένου να διοχετευθεί στις τσέπες των πάσης φύσεως πονηρών, του λεγόμενου αντιρατσιστικού αγώνα. 


Ο αντιρατσισμός και ο αντιφασισμός είναι δύο πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις, γύρω από τις οποίες εμπλέκονται διάφορα ευγενή πρόσωπα του συστήματος.
Διότι απάνω στο «προτσές» της λαθρομετανάστευσης παίζονται πλέον τεράστια κεφάλαια, που ίσως να φτάνουν και να ξεπερνούν και εκείνα του τζόγου!
Μια σειρά αδίστακτων «εμπόρων της αθλιότητας» πραγματοποιεί μυθικά κέρδη, συμμετέχοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην γιγαντιαία επιχέιρηση αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών.
 

Δικηγόροι, που αναλαμβάνουν με έξοδα των φορολογουμένων [μέσω κρατικοδίαιτων ΜΚΟ] να νομιμοποιούν λαθρομετανάστες, να τους αθωώνουν στα δικαστήρια ή να τους εξασφαλίζουν προστασία πολιτικού πρόσφυγα.
Δουλέμποροι, που κονομάνε δισεκατομμύρια μεταφέροντας παράνομα στη χώρα μας αφροασιατικές ορδές προς 5.000 το κεφάλι.
Πρεζέμποροι, που διακινούν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών με αφγανομαροκινά βαποράκια, σε αγαστή συνεργασία με τους εντόπιους διαμεσολαβητές.
Νταβατζήδες, που φέρνουν φρέσκια σάρκα από Δύση και Ανατολή, λαδώνοντας οτιδήποτε βρίσκουν στο δρόμο τους, από τελωνειακούς των συνόρων, ίσαμε υπομπάτσους στα αστυνομικά τμήματα της πιάτσας.
Μεγαλοεργολάβοι δημοσίων έργων και μεγιστάνες των επιχειρήσεων, που βρίσκουν φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοτάξια τους και τα εργοστάσια τους.
Μικρομαφιόζοι και μικροκομπιναδόροι, που κινούνται γύρω από τους μεγαλοκαρχαρίες
Μπάτσοι, τελωνειακοί, εφοριακοί, δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι, που είχαν την τύχη [ή το μέσον] να χωθούν σε κάποιον από τους δεκάδες κρατικούς φορείς, οι οποίοι υποτίθεται ότι φροντίζουν για το καλό των λαθροεισβολέων
Μικροϊδιοκτήτες διαμερισμάτων, που νοικιάζουν θέση σε τρώγλες με το κεφάλι και μικρομαγαζάτορες, που πληρώνουν [αν πληρώνουν] μεροκάματα, ίσα με ένα πακέτο τσίχλες.   
Και τελευταίοι αλλά χειρότεροι όλων, οι νεοφεουδάρχες της υπαίθρου, φραουλάδες, πατατάδες, σιταράδες, τύποι με χρυσές καδένες που ανοίγουν σαμπάνιες σε επαρχιακά σκυλάδικα και μεγαλοεκμεταλλευτές της γης, που προσλαμβάνουν αλβανούς μπράβους, για να πυροβολάνε τους λαθρεργάτες, όποτε δεν γουστάρουν να τους πληρώσουν!


Μέσα από τη φάμπρικα της λαθρομετανάστευσης βρίσκει την ευκαιρία να πλουτίζει όλο αυτό το σκυλολόι. Κι αυτά τα καθάρματα με τη σειρά τους, δωροδοκούν και εκβιάζουν τους πολιτικούς προϊστάμενους της ελιτ, για να ψηφίζουν αντι-ρατσιστικούς νόμους και να υποβιβάζουν τον Έλληνα σε πολίτη βήτα κατηγορίας.
Με βαρύ πυροβολικό τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν απόλυτα [μηδενός εξαιρουμένου] ενδοβάλλουν στα μυαλά του κοσμάκη τα γνωστά φούμαρα περί πολυπολιτισμικοτητας και περί του πόσο αδικημένοι είναι οι κακόμοιροι οι λαθρομετανάστες, που δεν γυρεύουν στην Ελλάδα παρά ένα πιάτο φαϊ.
Χωρίς φυσικά να τους λένε ότι ακριβώς αυτό το πιάτο φαϊ θα το πάρουν από το δικό τους στόμα… 

Ο αντιρατσισμός συνεπώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να «κινείται το χρήμα» μέσα από τους λαβύρινθους της καθεστωτικής ελίτ. Οι λεγόμενες ΜΚΟ και οι διάφοροι κοινωνικοί φορείς, έχουν αναλάβει εργολαβικά να «περνάνε» τα πακέτα, ώστε να ζουν οι λαθρομετανάστες καλά κι αυτοί καλύτερα.


Στο ενδιαφέρον ιστολόγιο «συνεργατική κουλτούρα» δημοσιεύεται ένας κατάλογος με 101[!] ΜΚΟ, κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις πολιτών, που δραστηριοποιούνται στο ευγενές πεδίο του αντιρατσισμού.
Όλες φαίνεται να διαθέτουν διεύθυνση, μέηλ, καταστατικό, ιστοσελίδα και [προπάντων] ΑΦΜ. Κάποιες είναι παρακλάδια διεθνών οργανώσεων και κάποιες είναι κρατικοί φορείς, όπως ο «συνήγορος για τον μετανάστη, τον πρόσφυγα και τον ομογενή»
Σας δίδω εδώ συνδεσμούλι, να πάτε να τον μελετήσετε, αν το αντέχετε [μιλάμε για 101 Οργανώσεις!]
[Βλ. http://culturalsynergie.blogspot.gr/p/blog-page.html]


Πέραν από την εύλογη απορία, πως γίνεται να υπάρχουν 101[!] οργανώσεις για να προστατεύουν τον λαθρομετανάστη, τον λαθρέποικο και τον λαθροεισβολέα, ενώ να μην υπάρχει ούτε μία που να προστατεύει τον Έλληνα, γεννάται και το εξής ακανθώδες ερώτημα…
Τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί? Κι από πού τα παίρνουνε για να πληρώνουν νοίκια, ρεύμα, τηλέφωνα, έντυπο υλικό και άλλα πολλά?
Ποιοι και με ποιους τρόπους συντηρούν 101[!] αντιρατσιστικές οργανώσεις πάσης φύσεως, που ο βασικός τους στόχος είναι να καταντήσουν τον Έλληνα ξένον μέσα στην ίδια του την πατρίδα?


Φυσικά, δεν πρόκειται να σπαταλήσω πολύτιμα πίξελς εδώ, για να αναδημοσιεύσω όλο τον κατάλογο με τις 101[!] ΜΚΟ και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις.
Σας δίνω όμως ένα μικρό πανόραμα του ύφους και του είδους όλων αυτών των οργανώσεων, μαζί με τις ιστοδιευθυνσούλες τους, να μπείτε να τις θαυμάσετε…
Περίληψη καταλόγου αντιρατσιστικών οργανώσεων, εν πολυπολιτισμική Ελλάδι - το σύνολον 101[!]
22 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα Κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού
http://athensantifa22mar.wordpress.com/
Αθήνα Πόλη Αντιφασιστική, 19/1               http://athensantifa19jan.wordpress.com/                        
Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό Μέτωπο Αλληλεγύης Καρδίτσας
http://www.facebook.com/pages/Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό-Μέτωπο  
Αλληλεγγύης/461989607175994
Αντιφασίστες - Αντιφασίστριες από τις Γειτονιές του Κέντρου της Αθήνας | Antifascism on Route
http://antifascismroute.espivblogs.net/
Αντιφασιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης
http://antifasepelmeth.blogspot.gr/

[Ακολουθούν κι άλλες – πολλές, πάρα πολλές αντιφες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας…]
Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας
http://antmep.com/
http://www.facebook.com/antmep
Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών
http://antifaperformingarts.wordpress.com/
https://www.facebook.com/antifaperformingarts
Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"
http://www.kar.org.gr/
Κίνηση "Ενωμένοι Eνάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" http://www.antiracismfascism.org/
Ανοιχτή Πρωτοβουλία  Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης
http://nodetention.blogspot.gr/
Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά                   
http://asmpeiraia.blogspot.gr/
Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών
http://www.migrant.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=greek
Ένωση Αφρικανών Γυναικών
http://www.africanwomen.gr/
Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών, Πανεπιστήμιο Κρήτης
http://ediamme.edc.uoc.gr/index.php?information
Διαβατήριο - Διαδικτυακό Περιοδικό για Μετανάστες, Ελληνοαλβανικός Σύνδεσμος Φιλίας "Σωκράτης"
http://diavatirio.net/diavat/news.php
Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών
http://migrant.diktio.org/ 
Ισότιμοι Πολίτες/Equal Citizens | Δικαίωμα στην Ιθαγένεια
http://www.ithageneia.org/el
https://www.facebook.com/secondgenerationgreece
ΚΑΣΑΠΙ Ένωση Φιλιππινέζων Μεταναστών Ελλάδας
http://www.kasapi.gr/
Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων
http://www.kemo.gr/
Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/-στριών, Πάτρα
http://www.kinisipatras.gr/
Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
http://www.ksm.gr/
Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών
http://omadadikigorwn.blogspot.gr/
Ομάδα Νομικών για τα Δικαιώματα των Μεταναστών/τριών και Προσφύγων Θεσσαλονίκης
http://nomikoimetanastes.wordpress.com/
Όχι στο Ρατσισμό από την Κούνια
http://www.kounia.org/
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος "H Ενότητα"
http://pakistancommunitygr.blogspot.com/
Σύλλογος Αφγανών Προσφυγων
http://afghanmuhajer.blogspot.gr/http://nolager.espiv.net/http://immigrants-asoee.espivblogs.net/
132: Ομάδα Δασκάλων του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, Σχολικό Συγκρότημα Γκράβας
http://www.132grava.net/taxonomy/term/1
ΑΝΤΙΓΟΝΗ Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης
http://www.antigone.gr/index.php
Δίκτυο Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας
http://www.unhcr.gr/1againstracism/category/δίκτυο-καταγραφής-ρατσιστικής-βίας/
http://www.nchr.gr/category.php?category_id=374
Συνήγορος του Πολίτη: Συνήγορος για τον Μετανάστη, τον Πρόσφυγα και τον Ομογενή
http://www.synigoros.gr/?i=foreigner.el
1 Against Racism: Και 1 Θύμα Ρατσιστικής Βίας Είναι Πολύ!
http://www.unhcr.gr/1againstracism/ 

Αυτά, εν περιλήψει!
Επαναλαμβάνω: το σύνολον 101[!] ΜΚΟ, οργανώσεις, φορείς και δεν συμμαζεύεται, με μοναδικό στόχο να κάμουν τον Έλληνα να νιώθει ξένος μέσα στην ίδια του την πατρίδα.

3.Λαθρομετανάστη αγάπη μου

Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, ο οποιοσδήποτε διαθέτει 5.000 δολάρια, ώστε να πληρώσει τους δουλέμπορους για να τον μπάσουν σε τούτη εδώ τη μπανανία, μπορεί να μας κατσικωθεί με το στανιό και επιπλέον να νιώθει άρχοντας, μέσα στη δική μας τη χώρα.
Την ίδια στιγμή που η αθλιότητα εξαπλώνεται σε όλο και μεγαλύτερα στρώματα των Ελλήνων [δύο αυτοκτονίες την ημέρα] οι λαθρομετανάστες, οι λαθροεισβολείς και οι λαθρέποικοι, διαθέτουν 101[!] εγχώριες οργανώσεις για να τους παρέχουν προστασία, σε όλους τους τομείς.
Νομική στήριξη, υγειονομική φροντίδα, δωρεάν σίτιση, εύρεση στέγης, οργάνωση διαδηλώσεων, εκμάθηση της γλώσσας και [άμα χρειαστεί] υπηρεσίες μπράβων, απέναντι στους δυστυχείς ντόπιους.  
 Παράλληλα τους προσφέρεται ένα ευρύτατο δίκτυο χαφιεδισμού, μέσα από το οποίο μπορούν να καταγγείλουν ακόμα και ανώνυμα, τον οποιονδήποτε Έλληνα δεν τους γουστάρει.
Αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετεί το λεγόμενο «δίκτυο καταγραφής ρατσιστικής βίας», το οποίο εντάσσεται στον κρατικό «συνήγορο του μετανάστη» και υποστηρίζεται παράλληλα από οργανώσεις ροπαλοφόρων και ρουφιάνων, όπως το Against Racism, που είδατε πάρα πάνω.
Η ευτυχία του να είσαι αλβανοκογκολέζος στην Ελλάδα…

Για να έχετε μιαν ιδέα σε ποιον βαθμό ευνοείται ο πάσας ένας λαθρομετανάστης απέναντι στον δύσμοιρο ιθαγενή, ξεπατικώνω εδώ ολίγες παραγράφους, από την επίσημη ιστοσελίδα της κρατικής υπηρεσίας: «ο συνήγορος του μετανάστη, του πρόσφυγα και του ομογενή»
[Βλ. και http://www.synigoros.gr/?i=foreigner.el.profile]
«..Μαζί με τα ουσιαστικά δικαιώματα που παρέχει στους αλλοδαπούς, ο ελληνικός νόμος τους αναγνωρίζει επί πλέον και τα μέσα της αποτελεσματικής έννομης προστασίας τους. Οι αλλοδαποί, όπως και οι έλληνες πολίτες, έχουν το δικαίωμα αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας αλλά και το ευρύτερο δικαίωμα αναφοράς στις αρχές του ελληνικού κράτους για κάθε πρόβλημα το οποίο ενδεχομένως αντιμετωπίζουν με αυτές. Ειδική μορφή του θεμελιώδους ατομικού δικαιώματος του αναφέρεσθαι αποτελεί το δικαίωμα των αλλοδαπών, σε περίπτωση που θεωρούν ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά τους, να προσφεύγουν με αναφορά τους στον Συνήγορο του Πολίτη…

[Σ.τ.Σ. Αλλοίμονο στους Έλληνες]

…Από την αρχή της λειτουργίας του θεσμού το 1998 έως και το τέλος του 2010, έχουν υποβληθεί από πρόσωπα αλλοδαπής ιθαγένειας στον Συνήγορο του Πολίτη περισσότερες υποβληθεί παραπάνω από 10.000 αναφορές, δηλαδή το 7,75% του συνόλου των αναφορών που έχει χειριστεί η Αρχή. Οι αναφορές των αλλοδαπών προς την Αρχή παρουσιάζουν μάλιστα, σημαντική διαχρονική αύξηση.
Η συντριπτική πλειονότητα (88,43%) των αναφορών της περιόδου 1998 – 2010 που αφορά υποθέσεις αλλοδαπών, προέρχονται από υπηκόους χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο μεγαλύτερος αριθμός αναφορών (30,16%) προέρχεται από αλλοδαπούς αλβανικής υπηκοότητας και ακολουθούν οι αναφορές των πακιστανών πολιτών (18,51%)
Ο μεγαλύτερος όγκος (91,8%) των αναφορών που καταθέτουν οι αλλοδαποί στον Συνήγορο του Πολίτη περιέρχεται στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Τα θέματα αλλοδαπών του Κύκλου αυτού παρουσιάζουν έντονα αυξητική τάση με αποτέλεσμα πλέον να αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ των υποθέσεων που αυτός χειρίζεται, γεγονός που αναδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα της Αρχής. Έτσι, λ.χ. από τις αναφορές αλλοδαπών που κατατέθηκαν το έτος 2010 και αποτέλεσαν αντικείμενο διερεύνησης, το 86,15% επιλύθηκε με θετικό για τον ενδιαφερόμενο τρόπο κατόπιν των διαμεσολαβητικών ενεργειών της Αρχής.
[Σ.τ.Σ. Έτσι και δεν σε γουστάρει ο Αλβανός σου γείτονας, την έβαψες… Το 86,15% των λαθρομεταναστών ρουφιάνων, που φτάσανε σε δικαστήρια, κέρδισαν τη δίκη… Σκεφτείτε μοναχά τι έχει να γίνει στην επόμενη δεκαετία, όπου θα εμφανιστούν αλβανοί μπάτσοι και πακιστανοί δικαστές… Κακόμοιρε ελληνάκο, τι σου μελλε να παθεις…]

…Ο Συνήγορος του Πολίτη δεν περιορίζεται στη διερεύνηση ατομικών υποθέσεων των αλλοδαπών, αλλά δραστηριοποιείται και στη κατεύθυνση της διερεύνησης των διαρθρωτικών προβλημάτων του νομικού καθεστώτος μεταναστών, προσφύγων και ομογενών στη χώρα μας. Εισηγείται νομοθετικές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να καταπολεμηθούν φαινόμενα κακοδιοίκησης και να προσαρμοσθεί περισσότερο η ισχύουσα νομοθεσία με το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμβατικές δεσμεύσεις της χώρας…
Με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον χειρισμό υποθέσεων που άπτονται ζητημάτων που απασχολούν τους αλλοδαπούς και τους ομογενείς, έχει συσταθεί ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της οποίας προΐσταται ο Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη. Ζητήματα σχετικά με την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων που άπτονται ιδίως της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης και της πρόνοιας, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Κύκλου Κοινωνικής Προστασίας. Ζητήματα σχετικά με την κοινωνική προστασία και τα δικαιώματα του παιδιού, χειρίζονται εξειδικευμένοι επιστήμονες των αντίστοιχων Κύκλων…»
[Σ.τ.Σ. Έχεις εσύ ρε Έλληνα, τέτοια δικαιώματα στην πατρίδα σου ή μπαίνεις σε μια δημόσια υπηρεσία και σε φτύνουν στα μούτρα?]
4.Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα [με το αζημίωτο]

Και πάμε πίσω στις 101[!] αντιρατσιστικές οργανώσεις, που έχουν αναλάβει εργολαβικά να διεκπεραιώσουν τη φυλετική, εθνική, πολιτισμική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων.
Με μια πρώτη ματιά στον περιληπτικό κατάλογο που σας δίδω, θα προσέξατε ίσως ότι ανάμεσα στους άλλους αγριεμένους αντιφες, συγκαταλέγονται και οργανώσεις εκπαιδευτικών, όπως ας πούμε οι εκπαιδευτικοί του συγκροτήματος Γκράβας!
Αν όμως δεν κάμω λάθος, οι εκπαιδευτικοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι και πλερώνονται από τα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σας.

Από πού κι ως που οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ασκούν οργανωμένη προπαγάνδα σε ένα κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό ζήτημα για το οποίο αν μη τι άλλο, οι Έλληνες είναι διαιρεμένοι.
Και το κυριότερο, πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται η μονομερής προπαγάνδα, τη στιγμή που απαγορεύεται ρητώς και δια απολύσεως, το να αρθρώσεις τον αντίθετο λόγο?
Διότι και μόνο που θα εμφανιστεί ένας [έστω και ένας] δημόσιος υπάλληλος και θα πει: «όχι ρε! Εγώ, δεν γουστάρω η γειτονιά μου να μετατραπεί σε μικρά Τίρανα ούτε να βγω μια μέρα και να δω πινακίδες, ότι πλέον ζω σε ζωνη ελεγχόμενη από τη σαρία!»  την άλλη μέρα θα βρεθεί ο δόλιος να κάμει παρέα στις απολυμένες καθαρίστριες.
Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, φασισμός σημαίνει προπαντός να κάμεις εσύ την προπαγάνδα σου, χωρίς να επιτρέπεις στον άλλον τον αντίλογο.
Με απλά λόγια, όλο αυτό το σκυλολόι των οργανωμένων δημοσιουπαλληλικών αντιφα, δεν είναι παρά τα χειρότερα φασισταριά.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει κι άλλη μια οργανωσούλα πολιτών, η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του τι ρόλο βαράνε αυτά τα κατασκευάσματα και πως τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι, με πρόσχημα το «λαθρομετανάστη, αγάπη μου»
Ανάμεσα στα άλλα ΜΚΟκολπα, που σας δίδω περιληπτιικώς από πάνου, φιγουράρει και η πολύ χαριτωμένη ονομασία:  Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/-στριών, Πάτρα 
[Βλ. και http://www.kinisipatras.gr/]
Στον ιστότοπο τους οι εν λόγω κυρίες [να είσαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για οργάνωση κυρίως γυναικών] αναγράφουν τα εξής δραματικά…

«…Η Κίνηση Yπεράσπισης των δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-στριών δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2007 στην Πάτρα με αφορμή τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην περιοχή και τις προσπάθειες εκδίωξής τους με κατασταλτικές μεθόδους…»

[Σ.τ.Σ.  Έχουν έρθει στα Σεπόλια να δουν ποιες είναι οι συνθήκες διαβίωσης των άστεγων Ελλήνων?
 Ή μήπως έχουν περάσει από κανένα κοινωνικό ιατρείο να μάθουν πόσοι Έλληνες καρκινοπαθείς σφαδάζουν από τρομακτικούς πόνους, επειδή είναι ανασφάλιστοι και δεν μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα?
Ή μπας και έχουν αναρωτηθεί ποτέ τους, οι εν λόγω κυρίες, πως τη βγάζει καθαρή μια άνεργη Ελληνίδα μητέρα, που δεν μπορεί να βρει ούτε σκάλες να πλύνει, επειδή οι δουλειές είναι κλεισμένες από αλβανικά συνεργεία, που λειτουργούν με τη λογική της μαφίας?
Κι ακούστε τώρα τι ζητάνε για τους λαθρομετανάστες, οι πατρινές κυρίες…] 

«…Ζητάμε…δημιουργία ανοιχτών ξενώνων φιλοξενίας προσφύγων μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης
- Άμεση χορήγηση ασύλου, έτσι ώστε οι πρόσφυγες να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους νόμιμα εντός της Ε.Ε.
- Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/στριών. Εγγραφή των παιδιών των μεταναστών/στριων στα Δημοτολόγια.
- Ισότιμη 
κατοχύρωση των δικαιωμάτων των προσφύγων και των μεταναστών/στριών.
- Σταμάτημα της κατασταλτικής πολιτικής σε βάρος των προσφύγων και μεταναστών/στριών…»

[Σ.τ.Σ. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στις παραπάνω πατρινές κυρίες, ότι ο πληθυσμός της κεντρικής Ασίας και της Αφρικής μαζί, φτάνει περίπου τα 3 δισεκατομμύρια – χώρια οι Κινέζοι]
Έτσι και πλακώσουν οι μισοί εδώ, για να τους νομιμοποιήσουμε, οι κυρίες αντιφες, θα πρέπει να αναζητήσουν σπηλιές για να κρυφτούν.  
Πέραν όμως από το ανέκδοτο, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν τέτοιου είδους αντιρατσιστικές οργανώσεις, υφίσταται και ένα άλλο θεματάκι, που έχει να κάμει με το ζουμί.
Τις πάσης φύσεως επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, αρπαχτικοδοτήσεις και δεν συμμαζεύεται, που διοχετεύονται στην κρατικοδίαιτη πιάτσα, μέσω αυτών των καλών σαμαρειτών [και σαμαρειτριών]


Κάτου-κάτου στον ιστότοπο της πατρινιάς αντιφας [σας έχω δώκει συνδεμσούλι παραπάνου], διαβάζουμε με μικρά-μικρά γραμματάκια την παράξενη φράση: 
"Ενημερωση για υλοποιηση επιδοτουμενων προγραμματων για προσφυγες/μεταναστες"
και φυσικά το μυαλό του οποιουδήποτε λογικού ανθρώπου που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα  στην Ελλάδα, πάει αμέσως στο πονηρό.
Και πολύ σωστά πάει εκεί!
Φαίνεται λοιπόν ότι η εν λόγω ΜΚΟ [των πατρινιών κυριών] συνδέεται με κάποιο ΚΕΚ {Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης} το οποίο αναλαμβάνει προγράμματα πληρωμένα από το Ελληνικό κράτος [δηλαδή από μένα κι από σένα] ώστε να εκπαιδευτούν οι λαθρομετανάστες σε κάποια τέχνη κι ύστερα να βγουν στην αγορά εργασίας, να αρπάξουν τη δουλειά κανενός Έλληνα, που δεν είχε την τύχη να είναι αλλοδαπός.
Το πρόγραμμα μάλιστα που διαφημίζει η πατρινιά αντιφα [σε συνεργασία με το κρατικοδίαιτο ΚΕΚ] υπόσχεται στους λαθρομετανάστες που θα συμμετάσχουν και άμεση πληρωμή!
Συγκεκριμένα: 5 ευρά την ώρα [550 ώρες Χ 5 = 2750 ευρά!
Ξέρετε εσείς κανέναν άνεργο Έλληνα, που να πάει σε μια ΜΚΟ και να τσεπώσει σε ένα τετράμηνο 2750 ευρά?   

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν πως γίνονται αυτές οι δουλειές, γνωρίζουν επίσης ότι το παραδάκι δεν θα πάει ούτε καν σε αλλοδαπούς [τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους]
Συνήθως αυτά τα προγράμματα γίνονται για να τα τσεπώνουν οι δημοσιοϋπαλληλικές συμμορίες [καθηγητές, βοηθοί, γραμματείς και συριζαίοι] που τα οργανώνουν. Άειντε το πολύ να δώσουν κανά ψίχουλο σε πέντε-έξη «εκπαιδευόμενους», που τους το σφυρίξανε στ’ αυτί και που τα έχουν κάνει πλακάκια να πάρουν 1 και να υπογράψουν ότι πήρανε 5!
Φυσικά [και αυτό ισχύει όπως είπαμε για το σύνολο του παρόντος κειμένου] αυτά που γράφω εδώ δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ΜΚΟ,όπως και: πάσα ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα της πραγματικότητας είναι εντελώς συμπτωματική.
Αυτά οι ρεμούλες προφανώς δεν γίνονται στην ευνομούμενη Ελλάδα…

Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν και να τελειώνουμε με αυτό το θλιβερό θέμα.
Μετά τον τζόγο, τα ναρκωτικά και την πορνεία, η πιο επικερδής φάμπρικα στην Ελλάδα είναι οι διάφορες ΜΚΟ και τα παρακλάδια τους.
Εξέχουσα θέση στο πάνθεον της κρατικοδίαιτης κονόμας, κατέχει ο αντιρατσισμός Α.Ε.
Εκατόν μία [!] επίσημες αντιρατσιστικές οργανώσεις δραστηριοποιούνται στη μπανανία μας, προκειμένου να ζήσουν οι αλβανοκογκολέζοι μας καλά και αυτοί που τους εκμεταλλεύονται καλύτερα.
Όσο για τον Έλληνα, αυτός από μόνος του, έχιε υπογράψει την εθνική, φυλετική, πολιτισμική και ιστορική του ευθανασία.

Τέλος του παραμυθιού, καληνύχτα σας….

Βασική σημείωσις
Μην παραλείψετε να διαβασετε και το 1ο μερος του παροντος κειμενου, με τιτλο: ΜΚΟ Α.Ε., που εχει δημοσιευτει ακριβως απο πανου...]


http://panusis.blogspot.gr/