English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

-Καταγγέλλουν πως το υιοθέτησε, το παράτησε την ίδια ημέρα και αρνείται να υποδείξει που βρίσκεται το σκυλί 

Τη δράση μιας νεαρής κοπέλας από την Ξάνθη στηλιτεύουν οι φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής, οι οποίες καταγγέλλουν πως η ίδια αρχικά υιοθετεί αδέσποτα σκυλιά και στη συνέχεια τα εγκαταλείπει και πάλι στους δρόμους της πόλης. 

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Φιλοζωικής Κομοτηνής η νεαρή φέρεται να υιοθέτησε ένα αδέσποτα κουτάβι πριν από μερικές ημέρες και σήμερα η τύχη του ζώου παραμένει άγνωστη μιας και το ίδιο αγνοείται, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλεται.  

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, η νεαρή στις 7 Ιουλίου υι0θέτησε ένα μικρόσωμο σκύλο από την Φιλοζωική Κομοτηνής και όπως όλα δείχνουν, την ίδια ακριβώς μέρα το εγκατέλειψε. Η ίδια φέρεται αρχικά στην καθημερινή επικοινωνία που είχε με τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου να υποστήριζε πως όλα βαίνουν καλώς με το σκύλο, σκαρφιζόμενη μάλιστα σενάρια και ιστορίες για διάφορες δράσεις της οποίες υλοποιούσε παρέα με το ζώο.

Αυτό ωστόσο που άρχισε να βάζει σε υποψίες τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου ήταν το γεγονός πως οι μέρες περνούσαν με τη νεαρή να αρνείται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας του σκύλου, με αποτέλεσμα τα μέλη του σωματείου να προγραμματίσουν συνάντηση μαζί της ώστε να επιστρέψει το σκυλί. Στην προκαθορισμένη συνάντηση η ίδια δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση η δικηγόρος του σωματείου. 
Σε επικοινωνία που είχε με τους γονείς της νεαρής κοπέλας, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλεται, ο  πατέρας της υποστήριξε ότι η κόρη του είχε εγκαταλείψει το σκυλί, την ίδια ακριβώς ημέρα που το υιοθέτησε, στον δρόμο.

Τα μέλη της Φιλοζωικής καταγγέλλουν επίσης πως όταν κατάφεραν να έρθουν τηλεφωνικώς σε επαφή με τη νεαρή, ώστε να τους υποδείξει το σημείο όπου εγκατέλειψε το ζώο, αυτή αρνήθηκε “ξεστομίζοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς”, με αποτέλεσμα η Φιλοζωική Κομοτηνής να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία της Ξάνθηςκαι να εξαπολύσει έρευνα προκειμένου να βρεθεί το ζώο. 

Το σκυλί είναι τσιπαρισμένο και φέρει τα στοιχεία της φιλοζωικής οπότε η νεαρή διώκεται για κλοπή και εγκατάλειψη ζώου.

“Παρακαλούμε θερμά εάν δείτε το σκυλί της φωτογραφίας καλέστε στο 6972337563 στο 6944620973 και στο 6948587887. Ίσως να τριγυρνά στην περιοχή της οδού Τσιμισκή” αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα τονίζουν πως κάτι αντίστοιχο είχε πράξει η συγκεκριμένη νεαρή κοπέλα πριν από μερικό καιρό όταν και υιοθέτηση άλλο κουτάβι από τη Φιλοζωική Ξάνθης το οποίο επίσης αναζητείται.