English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

          

  



Πριν από λίγες ημέρες [αρχές Ιουλίου του 2014], άνδρες του Α/Τα Περιστερίου κατηγορήθηκαν για «ρατσιστική»συμπεριφορά εναντίον πακιστανών κρατουμένων και αμέσως διετάχθη ανάκριση, την οποία ανέλαβε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Μετά τις πρώτες επαφές των ανακριτών με κάποιους από τους αλλοδαπούς κρατούμενους, η υπόθεση χαρακτηρίστηκε «ειδικού χειρισμού» και έκτοτε τηρείται σιγή ιχθύος.

Τι ήταν αυτό που φόβισε τους ανακριτές και προσπάθησαν να κρατήσουν το ζήτημα μυστικό, ώστε να μην μάθει τίποτα το πόπολο, εδώ στη μεταναστολάγνα Ελλάδα?

Όπως αναφέρεται σε άρθρο του κ. Γιάννη Σουλιώτη στην Καθημερινή [άκρως μεταναστολαγνική εφημερίδα]
«…το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιουλίου Πακιστανοί υπήκοοι που κρατούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα δέχτηκαν την ώρα της προσευχής τους υβριστική επίθεση από αστυνομικούς, οι οποίοι -σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- χρησιμοποίησαν υβριστικές, απαξιωτικές εκφράσεις για την καταγωγή και το θρήσκευμά τους, καθώς επίσης και για το Κοράνι. Οι προσβλητικές αναφορές των αστυνομικών στο Κοράνι προκάλεσαν την αντίδραση Πακιστανού που κρατείται επί τρεις μήνες στο Α.Τ. Περιστερίου για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών…»

Όπως συμπεραίνει κανείς από το μπερδεμένο [επίτηδες?] άρθρο της καθημερινής, ο ένας από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες ειδοποίησε αμέσως τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, κάποιον Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων και το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, της Ασφάλειας.
Ταυτόχρονα ο λαθροεισβολέας [τον οποίον ουδείς προσκάλεσε να έρθει στη χώρα μας] ζήτησε να υποβάλλει μήνυση κατά των αστυνομικών, αλλά όπως καταγγέλλει ο ίδιος αρνήθηκαν να την παραλάβουν.

Σημειώνω ότι ο συντάκτης του άρθρου δεν έκαμε καν τον κόπο να ρωτήσει και τους κατηγορούμενους αστυνομικούς, ώστε να υπάρχει μια πιο αντικειμενική περιγραφή των γεγονότων.
Στην Ελλάδα του 2014, φαίνεται ότι μετράνε μοναχά οι μαρτυρίες των λαθρεποίκων, όπως άλλοτε μπροστά στους κατήδες, μετρούσαν μοναχά οι μαρτυρίες των Τούρκων κατακτητών…

Η κινητοποίηση των λεγόμενων αδιάφθορων του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων, μετά την καταγγελία του Τζαβέντ Ασλάμ, ήταν άμεση.
Με σπουδή που δεν θα την έδειχναν για κανέναν Έλληνα πολίτη, Τετάρτη πρωί βρέθηκαν στο τμήμα Περιστερίου.
Η πρώτη τους δουλειά ήταν να συνομιλήσουν «άτυπα» με τον Πακιστανό λαθρομετανάστη, ο οποίος όμως τους πέταξε κατάμουτρα ότι δεν θα τους έλεγε το παραμικρό, αν πρώτα δεν συμβουλεύονταν δικηγόρο! .

Μην σας κάμει εντύπωση τώρα, αν οι δικηγόροι των λαθροεισβολέων σ’ αυτήν εδώ την μπανανία πληρώνονται από τα λεφτά των φορολογουμένων. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν οι λεγόμενες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις φορτώνοντας τους φουσκωμένους  λογαριασμούς στην πλάτη των κορόιδων…

Εν πάση περιπτώσει, η έρευνα συνεχίστηκε και απ΄ότι φαίνεται οι δυστυχείς αστυνομικοί που τόλμησαν να πουν κακιά κουβέντα για τον Μωάμεθ και τους πιστούς του, θα φάνε το επαγγελματικό τους κεφαλάκι.
Το πιο ενδιαφέρον όμως ζήτημα είναι ότι μετά τις πρώτες άτυπες συνομιλίες με τους πακιστανούς λαθρέποικους, η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως «ειδικού χειρισμού», ώστε να μην βγει τίποτα παραέξω.
Όλο αυτό το σκυλολόι των αντιρα και αντιφα, εντεταλμένοι δικηγόροι, εκπρόσωποι αντιρατσιστικών οργανώσεων, τοποτηρητές διεθνών ΜΚΟ, πρόεδροι και παραπρόεδροι μεταναστευτικών συλλόγων και δεν συμμαζεύεται, θα πέσουνε τώρα καταπάνω στους ατυχείς μπάτσους αλλά αυτοί οι δύσμοιροι δεν θα μπορούν να πούνε κουβέντα.
Θα τους εξοντώσουνε ηθικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με «ειδικούς χειρισμούς»
Αλλά γιατί ειδικού χειρισμού?
Τι φοβούνται στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων και δεν θέλουν να βγει παραέξω, ότι κάποιοι μπάτσοι βρήκαν το κουράγιο να ξεχέσουν και τους λαθροεισβολείς και την αιματοβαμμένη θρησκεία τους, που έχουνε καταντήσει τη μισή Αθήνα Ισλαμαμπάντ?  
Στο κάτω-κάτω μια χαρά προπαγανδιστικό υλικό θα έδινε αυτό στα κανάλια τους, ώστε να αρχίσουν να λένε για τις υπόγειες σχέσεις της αστυνομίας με τους «εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής και άλλα τέτοια μελοδραματικά.
Γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκαν αλλά αντίθετα προσπαθούν να επιβάλουν τη σιωπή, τουλάχιστον από την πλευρά των κατηγορουμένων [γιατί οι αντιρα είναι λαλίστατοι…]

Γιατί τρέμουν το Ισλάμ!
Γι αυτό!
Επειδή ξέρουν ότι έτσι και προσβάλεις δημόσια το Κοράνι, ευθύς αμέσως μπορεί να δεις εκατό χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές στους δρόμους, με το ασπράδι του ματιού τους θολό από την προσμονή του αίματος.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθρεποίκων στην Ελλάδα, έχει περάσει πλέον το κρίσιμο επίπεδο, που από κει και πέρα είναι πρακτικά αδύνατον να ελεγχθεί.
Η Πέμπτη φάλαγγα του Ισλάμ  στη Νότια κοιλιά της Ευρώπης είναι γεγονός.
Το καθεστώς τρέμει και μόνο στην ιδέα, ότι μια μαλακία που μπορεί να γίνει την οποιαδήποτε στιγμή, από τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, μέσα στη διαρκώς επεκτεινόμενη μουσουλμανική κατοχή ελληνικού εδάφους, μπορεί να μετατρέψει την Αθήνα σε Στοκχόλμη!
Και το Κοράνι είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του κάθε μουσουλμάνου.
Γι αυτό και τέτοιες υποθέσεις πνίγονται εν τη γενέσει τους, με ειδικούς χειρισμούς.
Στους οποίους οι Έλληνες πολίτες, είτε είναι μπάτσοι είτε όχι, έχουν πάντα τον ρόλο του θύματος…

Ωστόσο, οι λεγόμενοι «αδιάφθοροι» έχουν εντολές να προστατεύουν πάση θυσία τους λαθροεισβολείς και τη θρησκεία τους, όχι όμως τους Έλληνες και τη δικιά τους πίστη.
Κανείς από όλους αυτούς που κουκουλώνουν τα καθημερινά εγκλήματα των χαμπίμπηδων [τη διαρκή και ξέφρενη βία  κατά των ίδιων γυναικών τους και των παιδιών τους] δεν συλλογίστηκε ότι την Παναγιά και τον Χριστό, τους βρίζουμε κάθε μια ώρα, στα αστυνομικά τμήματα, στις αγορές μας και στα σπίτια μας.
Η βρισιά που πέταξε για τον Θεό του ισλάμ ο κάθε μπάτσος [αν την πέταξε] είναι έγκλημα καθοσιώσεως και πρέπει να του πάρουνε το κεφάλι.
Τα γαμωσταυρίδια που ρίχνουν ολημερίς και χριστιανοί και μουσουλμάνοι στον δικόν μας Θεό, δεν υπολογίζονται?  
  
Δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό σ’ αυτήν εδώ τη χώρα, να βλέπεις πως χάνει μέρα με τη μέρα τη συλλογική της ταυτότητα.
Την ίδια τη συλλογική ψυχή της.  

Γιατί η Παναγιά, για μας τους Έλληνες [που κανείς μας δεν συλλογίστηκε να την προστατέψει από ύβρεις, όπως προστατεύουμε το Κοράνι] δεν είναι μοναχά ένα αντι-κείμενο λατρείας.
Είναι κομμάτι της συλλογικής ψυχής μας

Τα νησιά μας είναι γιομάτα από Παναγιές των βράχων, Παναγιές της αρμύρας και Παναγιές των Νερών.    
Οι καλύτεροι μαστόροι του λαϊκού μας πολιτισμού αφιέρωσαν σε Αυτήν τα αριστουργηματικά ξωκλήσια των βουνών μας κι οι πιο αισθαντικοί μας λαϊκοί ποιητές, εμπνεύστηκαν από Αυτήν για να τραγουδήσουν τη μάνα, τη γυναίκα, τη σύντροφο…
Η Παναγιά είναι η Ελλάδα.
Είτε είσαι χριστιανός, είτε όχι, άπαξ και γεννήθηκες σε τούτον εδώ τον τόπο, κλείνεις μέσα σου τη μαγεία Της, απάνω στα λευκά τρούλα που χωνεύουν τις αντάρες του πελάγου.
Άμα τα χάσεις αυτά δεν θα λέγεσαι ευρωπαίος, ούτε διεθνιστής, ούτε ανθρωπιστής.
Θα λέγεσαι απλά μετέωρος μέσα στον κόσμο. Άρα βάρβαρος…

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανησυχητικό για έναν λαό, να ξεπουλάει έτσι τα συλλογικά του πιστεύω, τις συλλογικές του αξίες, τη συλλογική του μνήμη.
Όχι!
Δεν είναι ζήτημα ούτε του αν είσαι χριστιανός, ούτε το αν σέβεσαι τους Θεούς των αλλωνών.
Η χριστιανική  πίστη που μας δόθηκε εμάς των Ελλήνων, είναι ζήτημα εντελώς προσωπικό αν θα τη δεχθεί κανείς για τον εαυτό σου ή αν δεν θα τη δεχθεί.
Είναι όμως ζήτημα συλλογικής επιβίωσης [επί ποινή εξαφανίσεως από την παγκόσμια ιστορία] να υποβιβάσεις την πίστη των προγόνων σου σε ανούσια δοξασία, ανοίγοντας ταυτόχρονα την κερκόπορτα για τη σταδιακό εποικισμό των ψυχών από την αλλότρια πίστη ενός κατακτητή [λαθραίου ή μη]

Οι Χριστιανοί καταντήσαμε παιδιά ενός κατώτερου Θεού, μπροστά στον αιμοσταγή Αλλάχ    
των ισλαμιστών λαθρεποίκων μας.
Αυτό δεν μας κάμει ούτε μοντέρνους ούτε ανθρωπιστές, ούτε «υπεράνω», ούτε λιγότερο δεισιδαίμονες.

Μας μετατρέπει απλώς σε πνευματικούς δουλοπάροικους και πολιτισμικούς παρίες, ανάξιους να διατηρήσουμε τη συλλογική μας ταυτότητα, που μοναχά μέσα από αυτήν υπογράφει ο κάθε λαός, το χρέος του στην ιστορία.    
panusis.blogspot.gr