English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο τουρκοπράκτορας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν, στην συνεδρίαση του κόμματος Ερντογάν


Ο τουρκοπράκτορας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν, στην συνεδρίαση του κόμματος Ερντογάν
Είχε «παρεξηγηθεί» όταν η Χρυσή Αυγή τον είχε αποκαλύψει εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Τον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν την απαρχή των πολιτικών διώξεων, η Χρυσή Αυγή είχε θέσει ενώπιον του Κοινοβουλίου και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού το θέμα με τους τουρκόφρονες βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ που φωτογραφίζονται πολλές φορές σε τουρκοσυνάξεις και εκδηλώσεις για την «ανεξάρτητη Θράκη». Τότε ο πασόκος πρόεδρος της Βουλής πρότεινε στον Χατζηοσμάν να μην απαντήσει στις κατηγορίες, προστατεύοντάς τον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιβουλής της ακεραιότητας της χώρας που προπαγανδίζουν οι συνάξεις στις οποίες παραβρίσκονται οι εν λόγω βουλευτάδες συνιστά ποινικό αδίκημα, που τιμωρούταν με θάνατο, όταν ίσχυε η θανατική ποινή. Τώρα που έχει καταργηθεί τιμωρείται αντιστοίχως με ισόβια.
Τώρα ο Χατζηοσμάν συνεχίζει τις ανθελληνικές προκλήσεις του. Αυτή τη φορά πήγε και παρακολούθησε ομιλία του Νταβούτογλου στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του AKP, του κόμματος Ερντογάν – Νταβούτογλου. Τον «κάρφωσε» μέσω twitter σχετικώς ο Τσαβούσογλου, ο οποίος τις προάλλες είχε προβεί σε απειλές πολέμου εις βάρος της Ελλάδος.


Τα συμπεράσματα δικά σας!