English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Το ΤΑΙΠΕΔ κλείνει το μάτι στον Κόκκαλη: Πέταξε έξω την ανταγωνίστρια εταιρία και η Intralot «τρέχει» μόνη της στον ιππόδρομο!


Το ΤΑΙΠΕΔ κλείνει το μάτι στον Κόκκαλη: Πέταξε έξω την ανταγωνίστρια εταιρία και η Intralot «τρέχει» μόνη της στον ιππόδρομο!
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει να ξεπουλά την περιουσία του ελληνικού λαο
Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφράγισε σήμερα την οικονομική προσφορά ύψους €5.250.000 που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” παρουσία της, για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια.
Αυτές οι δύο εταιρείες ανήκουν στον Κόκκαλη, ο οποίος «προσέφερε» 5.250.000 ευρώ για να έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Πρόκειται, όμως, για έναν στημένο διαγωνισμό από την αρχή, καθώς δεν έγινε δεκτή η προσφορά της γαλλικής εταιρείας Global, η οποία προσέφερε 40 εκατ. ευρώ!
Λέγεται, δε, ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου εντός του Αυγούστου ώστε να επικυρώσει την συμφωνία που έκανε ο Κόκκαλης. Πρόκειται, λοιπόν, για ολοκληρωτικό ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, το οποίο ο Κόκκαλης αγοράζει κοψοχρονιά.
Με λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση φτύνει την προσφορά των Γάλλων που θα έλυνε πολλά προβλήματα του δημοσίου και κάνει δώρο το ιπποδρομιακό στοίχημα σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος. Αυτές είναι οι ενέργειες που εγκρίνει ο Σαμαράς καταστρέφοντας την Πατρίδα μας και καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση και φτώχεια.