English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η βιομηχανική "Άνοιξη" των Σαμαροβενιζέλων στην π. Α.Μ-Θ

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά! Μετά τους μογγολότουρκους πολιτικούς και η βιομηχανική “άνοιξη” επισκέφθηκε τη Θράκη μας! 


Για άλλη μια φορά μας έκανε υπερήφανους η πατριωτική οικονομική πολιτική της δεξιο–σοσιαληστ(ρ)ικο–τροϊκανικής οικονομικής και προοδευτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων, η οποία εφαρμόστηκε με ανθελληνικό όραμα και περίσσιο ζήλο στην περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας–Θράκης. 

Αξίζουν συγχαρητήρια καθότι σε τραγικά επίπεδα κυμαίνονται για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με την εμπορική βιωσιμότητα βιομηχανικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων της Θράκης.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από τις 182 εταιρείες (αυτές είναι όλες κι όλες), μόνο το 40,7% των εταιρειών παρουσίασε κερδοφόρα δραστηριότητα! Είναι αξιοσημείωτο ότι το κέρδος που παρουσιάζουν αυτές οι εταιρείες υπολογίζεται προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων… δηλαδή… φέξε μου και γλίστρησα!
Ταυτόχρονα παρατηρείται ότι, λόγω της επενδυτικής απραγίας, μειώθηκε και το πάγιο ενεργητικό του 78% από τις εν λόγω εταιρείες, ενώ το 58,8% των εταιρειών αυτών συρρικνώθηκε μειώνοντας το κεφάλαιό του.
Tα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το success story της συγκυβέρνησης των σαμαραβενιζέλων σε όλο του το αποκρουστικό μεγαλείo.
Λ.Λ.