English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ορισμένοι νομίζουν πως πολιτεύονται στην Τουρκία...

Υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Μύκης 
έχουν δώσει στους συνδυασμούς τους 
τουρκικά ονόματα


Στο τελευταίο άρθρο του ο Πομάκος δημοσιογράφος κ. Σεμπαϊδήν Καραχότζα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Θράκη, στην διαγραφή της τσιγγάνας Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην κοκορομαχία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στον ρόλο του τουρκικού προξενείου.

Στο τέλος του πολύ ενδιαφέροντος και εκτενούς άρθρου του ο κ. Καραχότζα έκανε μια άκρως σημαντική αποκάλυψη, που ξεβρακώνει απόλυτα το τουρκοπροσκυνημένο καθεστώς και αποδεκνύει περίτρανα τις κολοσσιαίες ευθύνες που έχουν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, την ένοχη ανοχή και την εγκληματική αδιαφορία των κυβερνώντων. Κάτωθι σας παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα του άρθρου με την αποκάλυψη του κ. Καραχότζα:
Μιας και μιλάμε για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης έχει νομίζω ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται και σε δήμους καθαρά μειονοτικούς όπως είναι για παράδειγμα ο δήμος Μύκης. Χαζεύοντας πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο ανακάλυψα πως οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το συγκεκριμένο δήμο έχουν δώσει στους συνδυασμούς τους τουρκικά ονόματα κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το βρει κανείς πολύ εύκολα. Με λίγα λόγια διεκδικούν έναν ελληνικό δήμο με τουρκικούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα όλες τους οι προεκλογικές ομιλίες γίνονται στην τουρκική γλώσσα, παρόλο που απευθύνονται σε Πομάκους ψηφοφόρους οι οποίοι δε μιλάνε καν τουρκικά.
Πάλι καλά δηλαδή που στο μπαλκόνι του δημαρχείου υπάρχει μια ελληνική σημαία και μας θυμίζει πως πρόκειται για έναν ελληνικό δήμο και μάλιστα απορώ πως δεν έχουν κατεβάσει ακόμα τη γαλανόλευκη για να την αντικαταστήσουν με μια τουρκική σημαία αφού μόνο αυτό δεν έχουν κάνει ακόμα.
Είναι βέβαια περιττό να αναφέρω πως ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος είτε έχει είτε προσπαθεί να αποκτήσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής κι αν κάνω λάθος ας βγει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μύκης να με διαψεύσει κι εγώ θα του ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα τον στηρίξω κιόλας, αρκεί να βγει έστω και ένας και να πει δημόσια πως δεν επιθυμεί τη στήριξη του τουρκικού προξενείου.
Δεν ξέρω βέβαια αν πλέον βοηθάει σε τίποτα που μερικοί άνθρωποι τολμάμε και λέμε μερικές αλήθειες δημόσια, φοβάμαι πως το παιχνίδι έχει πια χαθεί και ίσως πέρα από τα δημοσιεύματα αυτά να χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις, πολύ πιο δυναμικές μήπως και καταλάβουν κάποιοι πως η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική και πως οι πολίτες της, μουσουλμάνοι και χριστιανοί είναι πάνω απ' όλα Έλληνες.