English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014


Πανηγυρίζουν οι καταστροφείς 15.000 Αποταμιευτών σε ΟΕΔ…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 10, 2014
20140410-093210.jpg
Το απόλυτο απύθμενο θρασύτατο, θράσος… Διαλαλούν ότι «Βγήκαν στις αγορές»….
…. Σήμερα θριαμβολογούν και πανηγυρίζουν οι πλιατσικολόγοι πρωταγωνιστές της κλοπής των Αποταμιεύσεων εκείνων των ανυποψίαστων θυμάτων, θριαμβολογούν μαζί με τα καθεστωτικά, προπαγανδιστικά, κατοχικά, βοθροκάναλα. Παίζεται μια κακόγουστη θεατρική παράσταση προκειμένου να ξεχαστούν οι «Μπαλτάδες». Όλοι αυτοί που σήμερα θριαμβολογούν για δήθεν «έξοδο στις αγορές»,
ασελγούν στα πτώματα εκείνων των αποταμιευτών τους οποίους με φακιρικά, ταχυδακτυλουργικά κόλπα καταλήστεψαν και αφαίμαξαν, αφού έδρασαν ως Σομαλοί Πειρατές. Ας μην ξεχνάμε ότι Ξεδιάντροπα, στο ΣτΕ, νεκροθάφτες λιμοκοντόροι χαρτογιακάδες από την ΤτΕ απεκάλεσαν αυτά τα θύματα, τα οποία δεν θέλησαν να «συναινέσουν» στην κλοπή των Αποταμιεύσεών τους, ως «άκρατους καιροσκόπους με εγωιστικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές, που είναι αντίθετες προς τα χρηστά ήθη» ενώ σε άλλο σημείο τους χαρακτήρισαν ως «εκβιαστές» !!! Ποιοι τους χαρακτήρισαν έτσι ;;; Κοιτάξτε, θαυμάστε και απολαύστε ποιοι είχαν το απύθμενο θράσος να χαρακτηρίσουν έτσι τα θύματά τους….. Κοιτάξτε εδώ τι ζήτησαν από αυτά τα θύματα πριν ακριβώς 4 χρόνια…. Θαυμάστε «αξιοπιστία», «εμπιστοσύνη» και «συνέπεια»…. 30/03/2010 – Διάθεση επταετών ομολόγων στο αποταμιευτικό κοινό http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/Announcements/DispItem.aspx?Item_ID=3282&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=AN 30/03/2010 – Διάθεση επταετών ομολόγων στο αποταμιευτικό κοινό… Από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών παρέχει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες αποταμιευτές) να προμηθευτούν με αφορολόγητη απόδοση το 7-ετές ομόλογο σταθερού επιτοκίου 5,90% και λήξης 20 Απριλίου 2017, που τιμολογήθηκε στις 29 Μαρτίου 2010 με ημερομηνία έκδοσης την 7η Απριλίου 2010
Οι προϋποθέσεις είναι οι ακόλουθες:
• Οι τίτλοι θα διακρατηθούν μέχρι τη λήξη τους* και
• Οι τίτλοι θα αποκτηθούν από την ημερομηνία έκδοσης (συμπεριλαμβανομένης) μέχρι και πέντε(5) εργάσιμες ημέρες, δηλαδή από την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 μέχρι και την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010.
Τα ποσά μπορούν να είναι απεριόριστα, αλλά στην τιμή που καθορίζουν οι Τράπεζες και οι Χρηματιστηριακές Εταιρίες.
Και το οξύμωρο και η ντροπή είναι ότι δεν έχει στεγνώσει ακόμη η μελάνη της καταδίκης από τους δικαστές του ΣτΕ, οι οποίοι ελαφρά τη καρδία έκριναν ως «Συνταγματική την κλοπή των αποταμιεύσεων» για λόγους «Υπέρτατου δημοσίου συμφέροντος». Και μου έρχεται στο νου ένα άρθρο με τίτλο «δικαιοσύνη απολογήσου». Σήμερα λίαν πρωία ένα κατάπτυστο δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι, (το οποίο εις ένδειξη αναγνώρισης της προπαγανδιστικής προσφοράς προς τους δυνάστες, προβιβάστηκε σε «υποψήφιο Ευρωβουλευτή» με απόκομμα του Μαύρου Μετώπου»), διαλαλούσε, τραγουδούσε και έλεγε με ανθρώπινη ομιλία…. «Έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών που έκαψε με το PSI+. Οι θυσίες του Ελληνικού λαού βρίσκουν τον δρόμο τους, αναγνωρίζονται οι θυσίες !!! Τη δουλειά αυτή την κάνει καλά ο Σαμαράς» !!!!
Έγδαραν τους ‘Έλληνες αποταμιευτές και σήμερα πανηγυρίζουν οι ενορχηστρωτές, εκτελεστές, γιατί έχουν όνομα και επώνυμο, είναι τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιοι πρωταγωνιστές εφιάλτες, βιαστές 15.000 οικογενειών οι οποίες πέραν από τα δεινά τα οποία υφίσταται ο ρημαγμένος Έλληνας πολίτης, υφίσταται επιλεκτικά ένα επιπλέον μαρτύριο. Στον πόλεμο η «ασέλγεια επί πτωμάτων» θεωρείται «έγκλημα» και «κακούργημα», οι εκτελεστές θεωρούνται ως «εγκληματική συμμορία» και μόλις ομαλοποιούνται οι συνθήκες διώκονται ως «εγκληματίες πολέμου» για τέλεση «κακουργηματικών πράξεων. Τέλος ας μην ξεχνάτε ότι η ιστορία είναι ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται… Και όταν επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται με τραγικά αποτελέσματα… Ντροπή σας και μόνο ντροπή σας, αν σας έχει απομείνει «ντροπή» και «τσίπα»…. Σας διαβεβαιώνουμε όλους εσάς τους υποκριτές, εφιάλτες, συντελεστές «ενορχηστρωτές» και «εκτελεστές» της καταστροφής μας ότι δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ…. Και μην ξεχνάτε «Η δόξα είναι εφήμερη»….
«Θύμα Ληστείας».